Aktuális

Cirkuszlátogatás rászoruló gyermekek számára

2024. április 11-én a Gyermekétkeztetési Alapítvány rászoruló gyermekeket hívott meg cirkuszi előadásra. A látogatásról rövid videó készült

Véget ért a 120 napos futás

Véget ért László Piringer LazRuns 120 napon át tartó Guinness World Records kísérlete!

Gratulálunk a hihetetlen teljesítményéhez és kitartásához! Nagy büszkeség számunkra, hogy megismerhettük Őt!

Alapítványunk munkája

Alapítványunk munkájának rövid bemutatása. Csatlakozz hozzánk, ha Te is szeretnéd támogatni ezt a nemes célt! Köszönjük!

 

Családi és sportnap Diósjenőn

Az egész országban tevékenykedő Gyermekétkeztetési Alapítvány fennállásának 30. évfordulóját egy nagyszabású rendezvénnyel ünnepelte. Ennek az egész napos forgatagnak Diósjenő adott otthont.

Megújult a Gyermekek Átmeneti Otthonának udvara

Egy igazán klassz programmal kezdődött a június a Gyermekétkeztetési Alapítvány életében. A pesterzsébeti Gyermekek Átmeneti Otthonának udvara teljesen megújult: játszótér, homokozó, füvesített és térkövesített területek, virágágyások, mesefigurás festett falak, kisház, kerti kút és sziklakert is létesült.

Komolyzenei jótékonysági koncert – online!

Az idén 30 éves Gyermekétkeztetési Alapítvány jótékonysági koncertet szervez.

A Zeneakadémián rögzített koncert online letölthető és megtekinthető, senkinek sem kell hozzá Budapestre utaznia, a világ bármely pontján élvezhető.

www.musehelps.com 

Adó 1% felajánlás

A mostani nehéz időkben még fontosabb az összefogás, mert nagyon sok család került bajba. Eddig is sokan segítették és segítik munkánkat, de a nélkülözők számának növekedésével a támogatási igény is tovább növekszik.

Pizzázás egy általános iskolai osztállyal

2024. március 11-én a Gyermekétkeztetési Alapítvány a Lázár Vilmos utcai Általános Iskola 4.a osztályát látta vendégül pizzára Budapesten 

Támogasd a Gyermekétkeztetési Alapítványt!

Legyél te is egy olyan közösség tagja, akik a szívükön viselik a gyermekek sorsát, és hisznek benne, hogy együtt, összefogva jobbá tehetik mások életét! Ismerd meg a legújabb kezdeményezésünket, és tudd meg, hogyan támogathatod velünk a Gyermekétkeztetési Alapítványt!

Petőfi nyomában... gálaműsor Dunavecsén

Lezajlott a Petőfi nyomában... pályázat eredményhirdető gálaműsora Dunavecsén, a Művelődési Házban. Köszönjük a helyszín munkatársainak, a helyi önkormányzatnak és családsegítő szolgálatnak a segítséget a szervezésben, valamint a helyi iskolásoknak, óvodásoknak, a Roma Nemzetiségi Önkormányzatnak és a Levendula tánccsoportnak a színvonalas produkciókat. A gálán volt zene, tánc, szavalat, és megtekintettük a pályázatra beérkezett pályaműveket egy PDF formátumú kiadványban.

Guinness rekorddal a GYEA-ért és a rászorulókért

Piringer László a GYEA-ért és a rászorulókért gyűjti a kilométereket félmaratoni futósorozatával – 120 napon keresztül

Gyermeknap 2023

Az idén 30 éves Gyermekétkeztetési Alapítvány idén összesen húsz gyermeknapra jutott el személyesen és támogatások formájában. Nagy örömet okozott a gyerekeknek az ajándék lufi és az üdítőital, amelyet az alapítvány munkatársai és a helyi segítők osztottak szét az eseményeken. 

Gyeakoncert

Civil szervezetként Önnek lehetősége van támogatóit adománygyűjtésre buzdítani egy jótékonysági komolyzenei koncert online felvételének megvásárlásával!

Jótettek szülik a hősöket

A Daibau kezdeményezésére most minden érdeklődő betekintést nyerhet azoknak a civil szervezeteknek a munkájába, akik megjelennek a cég projektjében.

Köztük mi, az idén harmincéves Gyermekétkeztetési Alapítvány is abba a megtisztelő helyzetbe kerültünk, hogy ennek a remek kezdeményezésnek a részesei lehetünk, és közösen hívhatjuk fel a figyelmet arra, hogy a jótékonyság és a gondoskodás milyen fontos a mai világban.

Tevékenységünk számokban

kilogramm élelmiszert juttattunk el a nélkülözőknek 2013-2022 között
családnak nyújtottunk segítő kezet az elmúlt 10 évben
rászoruló gyermeknek segítettünk étellel, gyógyszerrel, játékkal, élménnyel

Köszönjük a támogatást!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőkézből eseményeinkről és kövesd nyomon alapítványunk életét!