Aktuális

Gyermeknap 2023

Az idén 30 éves Gyermekétkeztetési Alapítvány idén összesen 20 gyermeknapra jutott el személyesen és támogatások formájában. Nagy örömet okozott a gyerekeknek az ajándék lufi és az üdítőital, amelyet az alapítvány munkatársai és a helyi segítők osztottak szét az eseményeken. 

Tegyünk egy lépést együtt!

2023. május 20-án, Diósjenő településen tart Családi és Sportnapot a Gyermekétkeztetési Alapítvány

Gyeakoncert

Civil szervezetként Önnek lehetősége van támogatóit adománygyűjtésre buzdítani egy jótékonysági komolyzenei koncert online felvételének megvásárlásával!

PETŐFI NYOMÁBAN – pályázat

A Gyermekétkeztetési Alapítvány Gyermekláng mozgalma pályázatot ír ki  „PETŐFI NYOMÁBAN” címmel. 

A pályázat célja, hogy lehetőséget adjon az irodalmat kedvelő, versírásban, vagy bármilyen egyéb művészeti alkotásban magukat tehetségesnek érzők számára, hogy megmutassák képességeiket. 

Beérkezési határidő: 2023. május 1. (hétfő) éjfél.

Komolyzenei jótékonysági koncert – online!

Az idén 30 éves Gyermekétkeztetési Alapítvány jótékonysági koncertet szervez.

A Zeneakadémián rögzített koncert online letölthető és megtekinthető, senkinek sem kell hozzá Budapestre utaznia, a világ bármely pontján élvezhető.

www.musehelps.com 

Tartós élelmiszereket oszt húsvétkor a Gyermekétkeztetési Alapítvány

A Gyermekétkeztetési Alapítvány húsvét közeledtével ezúttal is tartósélelmiszer-csomagokat rak össze és oszt ki. Több mint 1000 gyermek családjához jutunk el szerte az országban.

Adó 1% felajánlás

A mostani nehéz időkben még fontosabb az összefogás, mert nagyon sok család került bajba. Eddig is sokan segítették és segítik munkánkat, de a nélkülözők számának növekedésével a támogatási igény is tovább növekszik.

Jótettek szülik a hősöket

A Daibau kezdeményezésére most minden érdeklődő betekintést nyerhet azoknak a civil szervezeteknek a munkájába, akik megjelennek a cég projektjében.

Köztük mi, az idén harmincéves Gyermekétkeztetési Alapítvány is abba a megtisztelő helyzetbe kerültünk, hogy ennek a remek kezdeményezésnek a részesei lehetünk, és közösen hívhatjuk fel a figyelmet arra, hogy a jótékonyság és a gondoskodás milyen fontos a mai világban.

Tevékenységünk számokban

kilogramm élelmiszert juttattunk el a nélkülözőknek 2013-2022 között
családnak nyújtottunk segítő kezet az elmúlt 10 évben
rászoruló gyermeknek segítettünk étellel, gyógyszerrel, játékkal, élménnyel

Köszönjük a támogatást!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőkézből eseményeinkről és kövesd nyomon alapítványunk életét!