Márciusban két alkalommal összesen 200 gyermek jut el cirkuszba a Fővárosi Nagycirkusz támogatásával


A Gyermekétkeztetési Alapítvány (GYEA) és a Fővárosi Nagycirkusz közös akciójában március 2-án 100 gyermek nézhette meg a Győztesek Karneválja című műsort. Voltak közöttük állami gondozottak a Cseppkő Gyermekotthonból, jöttek külkerületi iskolák diákjai és olyan mélyszegénységben élő iskolások is, akiknek meghívását a Családsegítő Szolgálat ajánlotta.

Március 9-én újból 100 gyermek élhette át a cirkuszi előadás varázslatos élményét, akik most vidékről érkeztek. Képes beszámolónkat a Facebook-oldalunkon is láthatjátok!


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány