GYEA a nyári szünet időszakában


A nyári szünet a nélkülöző gyermekek számára egyáltalán nem a gondtalan pihenés időszaka. Az iskolai időszakban biztosított étkezés hiányában, sokan közülük nem jutnak megfelelő táplálékhoz. Alapítványunk programjaival (Jótevő járat, Fel a fejjel) és rendszeres élelmiszerosztásaival arra törekszik, hogy az alapvető élelmiszerek mellett zöldséget és gyümölcsöt is juttasson a támogatásra szoruló családoknak, ebben a nehéz időszakban. Köszönjük, ha ti is támogatjátok munkánkat, hiszen nélkületek nem lennénk ennyire hatékonyak!


Fontosabb partnerek

Üzenetek

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!


Részletek

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.


Részletek

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint, az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége - mindig az éppen fennállóé.


Részletek
Copyright © 2014 Gyermekétkeztetési Alapítvány