Fel a fejjel!

A Gyermekétkeztetési Alapítvány egyik visszatérő programja a Fel a fejjel! nevet viseli. A program lényege, hogy olyan, legalább egy gyermeket nevelő családoknak segítünk, akik valamilyen okból kifolyólag nehéz körülmények közé kerültek (anyagi helyzet, betegség, sérült gyermek nevelése), és szükségük van külső segítségre a talpra álláshoz. Abban bízunk, hogy a program végére mindannyian egy kicsit megkönnyebbülve, jobb helyzetben találják magukat, innen is a Fel a fejjel! név.

A program keretein belül egy településen öt családot támogatunk havi 20.000 Ft-tal, 12 hónapon keresztül, így helyszínenként évi 1.200.000 Ft támogatást, összesen 18.000.000 Ft összeget fordítunk ily módon a családok megsegítésére.

A 2023-as Fel a fejjel! program februárban indul, és következő naptári év januárjáig tart. Az ország különböző részein az alábbi településeket támogatjuk ebben az évben: Bácsalmás, Berkesz, Ceglédbercel, Fáj, Hangony, Kistelek, Kunszentmiklós, Lőrinci, Nagykörű, Nógrádsáp, Pilis, Sásd, Solt, Tiszavasvári, Tótkomlós.

Fel a fejjel! program

Tevékenységünk számokban

kilogramm élelmiszert juttattunk el a nélkülözőknek 2013-2022 között
családnak nyújtottunk segítő kezet az elmúlt 10 évben
rászoruló gyermeknek segítettünk étellel, gyógyszerrel, játékkal, élménnyel

Köszönjük a támogatást!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőkézből eseményeinkről és kövesd nyomon alapítványunk életét!