Üzenetek a gyermekekért

Csak együtt érhetjük el, hogy a MA gyermekeiből, a HOLNAP egészséges, dolgozni-alkotni képes felnőttjei legyenek! Nekünk ŐK a JÖVŐ!

 

 

Zacher Gábor, Csányi Vilmos, Bodrogi Gyula, Hernádi Judit, Kulka János, Kukorelly Endre, Novák János, Presser Gábor, Sebő Ferenc, Gerendás Péter, Parti Nagy Lajos, Gryllus Vilmos és Donáth László üzenetei – a gyermekekért.

Donáth László üzenete

Donáth László szerint a gyermeknek teremtettségénél fogva jussa van arra, hogy megkapja a kenyeret és a jó szót. A jó szó is kenyér értékű.
Mindaz, aki kenyeret tud keresni, kenyeret adni, az mindenkinek akit elér, adjon kenyeret, válogatás nélkül, és feltétel nélkül!

Parti Nagy Lajos üzenete

Parti Nagy Lajos szerint az, hogy Magyarországon gyerekek éheznek, a fennálló rendnek, és a fennálló kormánynak a felelőssége – mindig az éppen fennállóé.

Sebő Ferenc üzenete

Sebő Ferenc szerint már az is égbekiáltó, hogy gyermekek éheznek. Az ember már csak arra tud gondolni, hogy van ott Valaki, aki ezt meghallja!

Novák János üzenete

Novák János szerint felháborító és mélyen megrázó, ha az ember azzal szembesül, hogy a gyerekek nem jutnak élelemhez, hogy éhesen mennek iskolába.

Kulka János üzenete

Kulka János szerint nem nézünk szembe azzal, hogy Magyarországon majdnem 4 millió ember a létminimum környékén él, és ez baj. Az alapítvány segítsége mindig oda ér, ahova kell.

Bodrogi Gyula üzenete

Bodrogi Gyula beszél az éhségről, melyet gyermekként ő is megtapasztalt.

Dr. Czeizel Endre üzenete

Dr. Czeizel Endre szerint az éhezés hosszú távon ássa alá a gyermek egészségét. Csak egészséges testben fejlődhet ki az egészséges szellem.

Galkó Balázs üzenete

A Gyermekétkeztetési Alapítvány Üzenete Galkó Balázs tolmácsolásában. Mi is az az Üzenet? Lehet egy dal, egy ritmus vagy zaj, egy árva hang, egy jel...

Gryllus Vilmos üzenete

Gryllus Vilmos szerint, az éhező gyerekeken civil összefogással is lehet segíteni, ehhez áldozatkész emberek kellenek, akik támogatják azokat, akik rászorulnak.

Gerendás Péter üzenete

Gerendás Péter szerint az a legszörnyűbb társadalom, ahol már a gyermekek élete sem fontos.

Presser Gábor üzenete

Presser Gábor szerint a gyermekéhezés rémes dolog, a jelenlegi helyzet emlékeztet az 1920-as, 30-as évek fényképsorozataira, az éhező gyerekekre, emberekre. Ezt a helyzetet meg kellene oldani!

Kukorelly Endre üzenete

Kukorelly Endre szerint az, hogy a XXI. században, Európa közepén gyermekek éheznek, méltatlan és felháborító. Kérjük, adója 1%-ával támogassa a Gyermekétkeztetési Alapítványt!

Hernádi Judit üzenete

Hernádi Judit szerint „lehetetlen, hogy a gyerekek ne tudjanak enni, és, hogy ezzel ne foglalkozzanak igazán, csak kevesek. A szolidaritás megoldás lenne.”

Csányi Vilmos üzenete

Csányi Vilmos etológus szerint, egy modern társadalom nem teheti meg azt, hogy hagyja, hogy gyerekek éhezzenek Magyarországon.

Zacher Gábor üzenete

Zacher Gábor beszél a szegénységről, a gyermekszegénységről, a JÖVŐNKRŐL.

Tevékenységünk számokban

kilogramm élelmiszert juttattunk el a nélkülözőknek 2013-2022 között
családnak nyújtottunk segítő kezet az elmúlt 10 évben
rászoruló gyermeknek segítettünk étellel, gyógyszerrel, játékkal, élménnyel

Köszönjük a támogatást!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Értesülj elsőkézből eseményeinkről és kövesd nyomon alapítványunk életét!